•       Perui Maca Negra

Mi is az a Maca Negra?

Maca Negra kapszula (60 db) -  [ejtsd: maka negra] - másnéven perui ginseng - kizárólag az Andokban, 4100–4500 méter tengerszint feletti magasságban terem. A zord időjárási körülményeknek köszönhetően a növény koncentrált mennyiségben tárol vitamonikat, ásványi anyagokat és egyéb létfontosságú tápanyagokat. Emiatt segíti az egészséges energiaszint megtartását. Ezen tulajdonságai miatt tartozik a “Superfood”-ok családjába. Létezik sárga és vörös színű maca is, de a Maca Negra (fekete maca) a legritkább és legjobb minőségű, kiemelkedő élettani hatásainak köszönhetően.

A Maca Negra fokozza a szellemi teljesítményt, megsokszorozza az agyi kapacitást, javítja a memóriát és hatványozottan növeli a libidót!


Maca Negra fokozza a mentális és fizikai teljesítményt, megsokszorozza az agyi kapacitást, szellemileg stabilizál és aktivál. Kiváló hormonszabályozó hatásfokkal bír, mind a férfiak, mind a nők esetében.

Maca Negra rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energetizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez az egyik leggazdagabb természetes vitaminforrás. Olyan, mint egy komplett multivitamin készítmény, és összetett tápanyag tartalmának köszönhetően a szuperételek (superfoodok) egyikének minősítették. Olyan kivételes növény, amely egyedülálló forrása az aminosavaknak, és a komplex szénhidrátoknak is. Ezek mellett nem mindennapi mennyiségben tartalmaz bio-aktív anyagokat mint a glükozinolátok, alkaloidok és a sterolok. 

A "superfood" ételek koncentráltan tartalmazzák a szervezetünk számára létfontosságú tápanyagokat. Megtalálható bennük szinte az összes vitamin, ásványi anyag, nyomelem, enzimek, aminosavak stb. 


Maca Negra nagyon népszerűvé vált potencianövelő hatásának köszönhetően, de vannak egyéb előnyös tulajdonságai is, amelyek ugyancsak széles körben ismertek. Ilyen például az energetizáló, erősítő, állóképesség javító hatása, valamint a kiegyensúlyozottabb érzelmi állapot elősegítése is. Az egyik legjelentősebb tulajdonsága mégis a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása mind a férfiak, mind a nők esetében. Szabályozza a menstruációs ciklust, csökkenti a menopauzás tüneteket, javítja a nemzőképességet, hatványozottan hat a libidóra, erősíti az immunrendszert, és csökkenti a krónikus fáradtságot. Igen sok cinket tartalmaz, ami a szexuális vágy egyik fontos alapeleme. Éppen ezért a cink fontos mindkét nem, szexuális életére gyakorolt hatása miatt.

Mindezek mellett megfigyelhető az érzelmi állapotra gyakorolt kedvező hatása is. A Maca egy olyan szuperétel, amely megváltoztatja az életünket. Ha még sohasem próbáltuk, akkor itt az ideje!

Összetevők: 100% perui Maca Negra, természetes növényi rostból készült kapszulában 

Ajánlott fogyasztási mennyiség: 2x1 kapszula.

A doboz 1 havi adag Maca Negrát tartalmaz.

Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.


Írja meg véleményét

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Perui Maca Negra

  • Márka: TENMAG
  • Termék kód: Perui Maca Negra
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 4.700Ft


Címkék: Perui Maca Negra