• Gyömbér 60  kapszula

Gyömbér - A hatásfokozó fűszer

 

Gyömbér kapszula (60 db) - OETI szám: 16364/2015 -  A gyömbér mindennek fokozza a felszívódását, amit szájon át bejuttatunk a szervezetünkbe, Vérbőséget okoz minden szervben, így az emésztőrendszerben is. A Perui Kovaföld, és a sokak által kedvelt kurkuma, akár 100X-osan is képes felszívódni a véráramba a gyömbér jelenlétében. A gyömbér hatásfokozó mechanizmusa abban áll, hogy a hatóanyagokat képes eljuttatni a szívtől távol eső, perifériás helyekre is (pl.: az ízületekbe). Együtt fogyasztva a kurkumával képes megszüntetni az ízületi fájdalmakat. 

Fokozza az intelligenciát, örömtelibbé tesz, kiélesíti az érzékeinket, nagyon jó memória-javító. A legősibb afrodiziákum. A középkori Itáliában az időskori boldogság biztosítéka volt. Vágyfokozóként funkcionált, mivel erősen stimuláló hatású, így fokozza a szexuális érzetet és képességeket.

Miért fogyasszuk kapszulás formában a fűszereket? - Mert olyan praktikus, mint a gyógyszer bevétel, így napi 2-3 alkalommal is megoldható a fűszer fogyasztása, ami állandó-, vagy kúra-hatást biztosít. - Mert az enzimek 45 celsius fok fölött roncsolódnak, így főzéskor, vagy teafőzéskor a fűszerek kedvező élettani hatásai jelentősen csökkennek - a kapszulás fűszerekkel ellentétben

A fűszerek hatásmechanizmusának lényege elsősorban nem a betegségek tüneteinek megszüntetése, hanem szervezetünk öngyógyító folyamatainak támogatása.

Vegetáriánusok és Vegánok is fogyaszthatják.

Írja meg véleményét

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Gyömbér 60 kapszula

  • Márka: TENMAG
  • Termék kód: Gyömbér kapszula
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 2.000Ft


Címkék: Gyömbér 60 db kapszula