Rólunk

Rólunk

A Dmainfo Magyarország Kft.  (2120 Dunakeszi, Dr. Bayer Emil utca 9. Adószám: 25101878-2-13, Cégjegyzékszám: 13-09-173300, email:kapcsolat@vitalklub.hu)

2014-ben alakult, egyik fő tevékenységként az internetes kereskedelem piacára való belépés céljából.

A vállalkozás fő célkitűzése a szolgáltatások színvonalának folyamatos emelése, a vásárlással kapcsolatos igények maradéktalan kielégítése.

Egyre több ember választja az internetes vásárlást a hagyományos vásárlással szemben. Mi számukra szeretnénk szinte tökéletes vásárlási élményt biztosítani teljes körű kiszolgálás mellett, megbízható, minőségi termékeket kínálva.

Mit kínálunk?

Fontos számunkra, hogy aki hozzánk ellátogat, megtalálja azt, amire szüksége van és hogy mindezt gyorsan, kényelmesen és kedvező áron találja meg.

Weboldalunkat igyekszünk könnyen kezelhetővé, felhasználóbaráttá tenni, kérdés esetén állunk rendelkezésére e-mailen vagy a weboldalunkon keresztül.

Kedves vásárlóinknak igyekszünk korrekt árakat kínálni, melyet a klasszikus boltokhoz képest olcsóbb működéssel érünk el. Pár kattintás és hamarosan otthonában a kiválasztott termék!

Miért érdemes minket választani?

Időt és pénzt spórolunk meg:

Élvezze az otthon kényelmét . Webáruházunk az év minden napján a nap 24 órájában nyitva van.

Hűséges, hírlevélre és közösségi oldalunkra feliratkozott vásárlóinknak egyedi kedvezményeket igyekszünk biztosítani.

Facebook oldalunkat az alábbi linken találja: https://www.facebook.com/klubvital

Akciós, egyedi leárazásainkról, újdonságainkról szóló hírlevelünkre itt tud feliratkozni: https://www.vitalklub.hu/hirlevel.

Véleménye fontos számunkra:

Köszönjük, ha megosztja velünk a vásárlásával kapcsolatos benyomásait, észrevételeit. Javaslatait igyekszünk figyelembe venni. Az értékelésekre a termék megvásárlását követően van lehetősége, mely fontos számunkra.